Produkter for arla norditaliensk ost (7)

Rocinante Geitoster

Rocinante Geitoster

Presset pastaost laget med pasteurisert geitemelk. Myk Geitost Rocinante - Modnet i 7 dager. Halvmodnet Geitost Rocinante - Modnet i 1 måned.
Sauost modnet med trøffel - Pasteurisert sauost modnet med trøffel

Sauost modnet med trøffel - Pasteurisert sauost modnet med trøffel

Pasteurisert sauemelk, svart trøffelpate (Champignon-sopp (Agaricus Bisporus), (Boletus Edulis og beslektede grupper), solsikkeolje, svart trøffel (Tuber Aestivum Vitt), salt, pepper, sukker, buljonggranulat (havsalt, gjærekstrakt, brunt sukker, krydderekstrakt, karamellisert sukker, maltodextrin, palmefett, gurkemeie), dextrose, potetstivelse, gjærekstrakt, krydder (løk, muskatblomme, hvitløk og gurkemeie, tomatpulver), svart trøffel, smakforsterker, syre regulator (sitronsyre), antioksidant (askorbinsyre), salt, kalsiumklorid, løpe, melkesyrebakterier, konserveringsmidler: lysozym (avledet fra egg), Natamycin på skallet. Smak: Intens Aroma: Karakteristisk for sauemelkost med aroma av trøffel. Farge: Lys gul med svarte årer av trøffelpate. Konsistens: Hard Fjern osteskallet før konsum.
Myk ost med bifidus - Myk sauost

Myk ost med bifidus - Myk sauost

Myk sauost. Ideell for å spise som den er eller for smelting.
Hvit Tunfiskmage i Olivenolje - Premium Espinaler - Fisk, Fisk og Sjømat

Hvit Tunfiskmage i Olivenolje - Premium Espinaler - Fisk, Fisk og Sjømat

Bonito er laget med fisk fanget i sommermånedene når store grupper nærmer seg Cantabrianhavet. Den kjennetegnes ved sitt hvite og møre kjøtt samt saftige tekstur. Det 100 % naturlige produktet blir kokt, og olivenolje og salt tilsettes, eller syltet saus. Biter: 10 Biter: 24
Iberiske Oster Rocinante

Iberiske Oster Rocinante

Ost laget med pasteurisert melk fra ku, geit og sau (3 melk). Myk Iberico Ost Rocinante - Modnet i 7 dager. Halvmodnet Iberico Ost Rocinante - Modnet i 2 måneder. Modnet Iberico Ost Rocinante - Modnet i 6 måneder.
Geitost med Rosmarinskorpe

Geitost med Rosmarinskorpe

Presset pastaost laget med pasteurisert geitemelk og en rosmarinskorpe, med en minimum modningsperiode på 30 dager.
HARD SAUEMELKOST MED SORTE OLIVEN - Pasteurisert hard sauemelkost modnet med svart olivenkrem

HARD SAUEMELKOST MED SORTE OLIVEN - Pasteurisert hard sauemelkost modnet med svart olivenkrem

Smak: Intensiv Aroma: Karakteristisk for en sauost med aroma av svarte oliven Farge: Lys gul med mørke årer fra svart olivenkrem Konsistens: Hard